Super Smash Bros. Ultimate patch 1.2.0 fikst online matchmaking 

Super Smash Bros. Ultimate patch 1.2.0 fikst online matchmaking 2018-12-14T13:53:59
Nintendo heeft vanmorgen patch 1.2.0 voor Super Smash Bros. Ultimate live gegooid. De update balanceert een aantal personages, past de moeilijkheidsgraad voor nieuwe vechters aan en voert wijzigingen aan de online-functionaliteit door. Onder meer de online matchmaking is aangepakt, want voorkeuren voor het potje dat je wil spelen worden veel beter opgepikt.

Patch 1.2.0 is nu live in Super Smash Bros. Ultimate. De update voert een aantal aanpassingen door, waaronder aan de online-functionaliteit waar spelers eerder deze week nog flink mee worstelden. De voorkeuren voor het soort potje dat je wil spelen (stocks, tijdslimiet, items) worden nu veel beter opgepikt door het matchmaking-systeem. Daarnaast is ook de stabiliteit van de Battle Arena-verbindingen verbeterd.

Ook de moeilijkheidsgraad van de potjes waarin je vechters vrij kan spelen is wat aangepast. Voorheen was het namelijk zo dat deze gevechten een stuk moeilijker waren dan normale potjes Smash. Ook is er balans aangebracht in bepaalde personages. Deze buffs en nerfs moeten eigenschappen die bepaalde personages oneerlijk voordeel geven gelijk trekken.

Na de release van Super Smash Bros. Ultimate vorige week bleek bijvoorbeeld uit een 'tier list' op ResetEra al dat onder meer Young Link abnormaal sterk is. Hij valt dan ook onder de personages die aangepakt zijn. Andere personages zijn Duck Hunt, Pac-Man en Greninja. Welke buffs en nerfs zij precies gehad hebben is nog niet bekend, als de tier list wordt aangepast zal blijken wie beter en wat slechter geworden zijn.

Check hieronder de patch notes van Nintendo voor alle gebalanceerde personages en andere aanpassingen:

Super Smash Bros. Ultimate is vandaag precies een week oud, check hier nog eens de review van Samuel en check hier welke problemen je had voordat deze patch uitgebracht werd.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord