Sub-Zero gecast voor nieuwe Mortal Kombat-film 

Sub-Zero gecast voor nieuwe Mortal Kombat-film 2019-07-10T11:43:59
Er komt een nieuwe Mortal Kombat-film aan geproduceerd door James Wan en inmiddels is duidelijk wie de rol van Sub-Zero op zich gaat nemen. En dat is best wel een topper!

De eerste acteur is gecast voor Mortal Kombat, de aankomende film gebaseerd op de welbekende knokgame die geproduceerd wordt door James Wan en geregisseerd door Simon McQuaid. Voor de rol van video game-icoon Sub-Zero is gekozen voor Joe Taslim en we zullen eens haarfijn uit de doeken doen waarom dit een ijzersterke keuze is!

Joe TaslimTaslim werd vooral bekend door zijn rol in de bikkel- en ook knetterharde actiefilm The Raid (Serbuan Maut), een spektakel dat elke liefhebber van martial arts eigenlijk gezien moet hebben. Dit is eigenlijk een Indonesische versie van het in 2012 uitgekomen Dredd, waarin een stel badass politieagenten een toren vol criminelen binnendringen en iedereen kapotslaan en -schieten. Holy shit. Daarna had Joe Taslim wat bekendheid vergaard en kreeg hij rolletjes in Hollywood-films zoals Fast & Furious 6 (als Jah) en Star Trek: Beyond (als Manas), waarna hij vorig jaar terugkeerde naar z’n Indonesische roots in The Night Comes for Us. En dat is eigenlijk The Raid alleen dan met duizend keer meer blood, guts en gore.

Prima keuze dus, die Taslim. Maar moeten we ons dan weer verheugen op een video game-film? Want dat hebben we vaker gedaan en zo goed als altijd was de hoop tevergeefs. Nou, laten we niet vergeten dat Detective Pikachu best wel om aan te zien is, dus de vloek zou nu voorbij kunnen zijn… Daarnaast doet James Wan de productie, en dat is best wel een slimme man met verstand van films, dus de regisseur die hij uitgekozen heeft zal vast niet uit z’n reet getrokken zijn. En deze Simon McQuaid mag dan wel alleen videoclips en reclamespotjes op z’n naam hebben staan, er zitten wel een paar tussen die bemoedigend zijn. De legendarische ‘Michael’-reclame voor de PS3 bijvoorbeeld, of ‘Enemy Weapon’ voor Halo 3 (zie hieronder), wat misschien wel twee van de meest legendarische game-spotjes ooit zijn.

Dat deze MK-film geen kleintje wordt, dat blijkt uit dit nieuwtje. Weet je de Mortal Kombat flick uit 1995 nog? PeterKoelewijn heeft een tijdje geleden gecheckt of deze film echt wel zo slecht is.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord