Square Enix komt dit jaar met een grote titel 

Square Enix komt dit jaar met een grote titel 2019-02-20T16:32:39
Square Enix heeft laten vallen dat ze op de E3 wellicht een grote titel aan gaan kondigen. Ook verwacht het bedrijf een flinke financiële groei in de winter.

Square Enix heeft niet zo lang geleden de financiële resultaten van het laatste kwartaal van haar financiële jaar onthuld. In een persconferentie over deze resultaten stelden journalisten natuurlijk veel vragen over de toekomst van het bedrijf. Grote baas Yosuke Matsuda was erg geheimzinnig over wat we in de toekomst kunnen verwachten van Square Enix maar liet wel weten dat mensen uit moeten kijken naar de komende E3.

Ook liet hij weten een explosieve financiële groei te verwachten in de winter van 2019. Toen gevraagd werd waarom hij dit vermeldde gaf de president van Square Enix niets prijs. Toch lijkt het alsof deze twee punten samen wijzen op de komst van een nieuwe, grote titel die eind dit jaar uit zal komen.

Een mogelijkheid kan zijn dat het gaat om Square Enix’ onthulde maar verder geheim gehouden Avengers project. Aangezien Avengers: Endgame dit jaar uitkomt en er verder geen Avengers-gerelateerde films uitkomen in 2019, zou Square Enix de druk kunnen voelen om dit jaar met deze game te komen. Zo veel vragen, zo weinig antwoorden. We zullen het wel horen op de komende E3.

Hier lees je over die mogelijke Avengers-game van Square Enix. Trouwens, de laatste grote Square Enix-game was Kingdom Hearts III. Hier moesten we wel 13 jaar op wachten, dus hopen dat de komende game toch wat sneller wordt. Lees hier wel even de review okay?

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord