Speel Cyberpunk 2077 op PC in third person dankzij een mod 

Speel Cyberpunk 2077 op PC in third person dankzij een mod 2021-01-04T11:21:07
Er is een mod uitgekomen voor Cyberpunk 2077 op PC waardoor je heel de game in third person kunt doorlopen.

De game, die sinds eind vorig jaar verkrijgbaar is, kan officieel alleen in een eerstepersoonsperspectief gespeeld worden - oftewel alsof de speler door de ogen van het hoofdpersonage kijkt. Met de mod, die gemaakt is door Jelle Bakker, kunnen spelers te allen tijde het hoofdpersonage in beeld zien - normaliter kan dit alleen wanneer men in een voertuig rijdt.

Er wordt nog aan de mod gewerkt, dus de maker waarschuwt dat het nog niet perfect werkt en dat er nog bugs en glitches kunnen zijn. Ook de animatie van het hoofdpersonage moet nog verbeterd worden. Wel kan men al schakelen tussen vier verschillende afstanden tussen de camera en het hoofdpersonage.

Om de mod te installeren moet eerst Cyber Engine Tweaks geïnstalleerd zijn, waarna men de console kan openen. Vervolgens kan de TPP-mod gedownload worden. Er zijn vier verschillende versies beschikbaar voor mannelijke en vrouwelijke personages. De mod moet vervolgens geplaatst worden in \Cyberpunk 2077\bin\x64.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord