Skyrim DLC Dragonborn zo snel mogelijk naar PS3 

Skyrim DLC Dragonborn zo snel mogelijk naar PS3 2012-12-06T15:39:21
Als je Skyrim op de PS3 speelde voel je je nu waarschijnlijk nogal genaaid. Terwijl iedereen allang meer content heeft, sta jij nog altijd met lege handen. Bethesda concentreert zich nu op Dragonborn zodat deze zo snel mogelijk op het PSN geknald kan worden!

Het is inmiddels een vermakelijk horrorverhaal geworden, behalve als je een PlayStation 3 onder je breedbeeldje hebt staan. The Elder Scrolls: Skyrim was sowieso al enorm buggy op die console, maar de Downloadable Content bleek helemaal niet werkzaam te krijgen! We zijn inmiddels meer dan een half jaar verder en nog altijd heeft Bethesda geen extra content aan kunnen bieden op de console van Sony.

Skyrim DLC for PS3

Bethesda snapt dat niemand het prettig vindt om zo lang op relatief weinig content te moeten wachten, daarom hebben ze het vizier nu bijgesteld naar de Dragonborn DLC. Op de Xbox 360 is deze inmiddels al te downloaden, maar de ontwikkelaar wil alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat de PS3-gamers ook begin volgend jaar kunnen genieten van de getemde draken. Pas daarna zullen zij weer aan de Hearthfire en Dawnguard DLC sleutelen! De post op Bethesda Blog geeft ons echter geen duidelijkheid over de releasedata van de oude content:

"Each one takes a lot of time and attention to work well in all circumstances and all combinations of DLC. Once we have a better idea of release timing and pricing, we’ll let you know.”

Zouden de PS3-gamers Skyrim nog een kans willen geven of hebben ze die game allang weer doorverkocht? Met Dragonborn zouden ook zij de wilde draken kunnen temmen om vervolgens over het land te vliegen. Bovendien ligt het gebied Morrowind (Elder Scrolls III) panklaar om je bezoek te ontvangen. Ga jij hem binnenhalen als Bethesda het werkend weet te krijgen?

REACTIES (33) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord