Skyrim: Dawnguard verschijnt op Steam, PS3 versie blijft uit 

Skyrim: Dawnguard verschijnt op Steam, PS3 versie blijft uit 2012-09-17T12:55:15
Het mocht even duren, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. Je kunt de DLC voor The Elder Scrolls: Skyrim downloaden voor je de PC, al moet je daar wel even twintig euro voor neertellen.

Het mocht even duren, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. Je kunt de DLC voor The Elder Scrolls: Skyrim downloaden voor je de PC, al moet je daar wel even twintig euro voor neertellen. Dat is best veel, voor wat extra content, maar gezien de hoeveelheid zeurende mensen zal Dawnguard wel weer verkopen als een... warm broodje.

Nu de PC-bezitters wel kunnen genieten, voelen de mensen met een Playstation 3 zich natuurlijk genaaid. Want Dawnguard is nog altijd niet te vinden op het PSN, zo geven ze ook aan op het Bethesda blog. De PS3-versie loopt niet lekker en ze brengen geen kapotte producten op de markt, hoe teleurstellend dat ook voor iedereen is.

Als de DLC nu al voor problemen zorgt, komt hij dan uberhaupt nog wel naar Sony's console? Tijd voor ons om eens een belletje naar Bethesda te doen! Maikel van Dijk, PR Manager bij Bethesda Softworks Benelux, wist ons te vertellen dat Dawnguard inderdaad moeite heeft met de PlayStation 3, maar dat ze zich niet onder druk laten zetten, een niet werkend product op de markt te brengen enkel omdat de markt daarom vraagt, dat zien ze bij Bethesda niet zitten.

Maar komt ie dan helemaal niet meer naar de Playstation 3? Van Dijk: "Dawnguard werkt op dit moment nog niet goed op de PS3 en dus is het aan ons om het product werkend te krijgen. Het is niet zo dat we maar drie exemplaren van Skyrim hebben verkocht, dus we zijn dit verplicht aan de fanbase." 

Dawnguard vindt uiteindelijk zijn weg wel richting de PlayStation 3, die zorgen kunnen we je alvast wegnemen. Wanneer dat zal zijn, dat weten ze helaas bij Bethesda ook niet. Geduld is dus een schone zaak...

REACTIES (51) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord