Sinds Super Mario 3D All-Stars wordt er meer naar Mario gezocht op Pornhub 

Sinds Super Mario 3D All-Stars wordt er meer naar Mario gezocht op Pornhub 2020-09-24T11:39:25
Tijd voor een heet nieuwtje! De aankondiging en release van Super Mario 3D All-Stars heeft namelijk gezorgd voor een toename in mensen die naar Super Mario zoeken op Pornhub.

Dat laat de organisatie achter de website met erotische video's weten. Men heeft er zelfs infographics bij geleverd waarin de toename in zoektermen gerelateerd aan Super Mario duidelijk wordt afgebeeld.

Bij zowel de aankondiging als de release van de Switch-collectie is een fikse toename te zien. Toen het spel samen met andere vieringen omtrent Mario's vijfendertigste verjaardag werd aangekondigd, namen zoektermen rondom Mario met 142 procent toe op Pornhub. Op de releasedag zelf was ook een toename van 57 procent te zien.

Verder laat Pornhub weten dat mannen op de erotische website 571 procent meer kans hebben om naar Super Mario-termen te zoeken in vergelijking met vrouwen. Vooral in de doelgroep 25 tot 34 komt het vaak voor. In Zuid-Amerika wordt het meeste naar Super Mario gezocht op Pornhub.

Super Mario 3D All-Stars is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Het spel is zowel fysiek als digitaal tot en met maart 2021 te koop. Informatie over pornografisch materiaal rondom Mario mogen PU.nl-bezoekers zelf vergaren.

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord