Screenshots van gecancelde Half-Life 2: Episode Four 

Screenshots van gecancelde Half-Life 2: Episode Four 2015-12-07T11:24:39
Er zijn screenshots opgedoken van de gecancelde Half-Life 2: Episode Four, het project dat in ontwikkeling was bij Dishonored-ontwikkelaar Arkane Studios. De beelden zijn aardig gedetailleerd, en tonen een terugkeer naar het bekende Ravenholm.

In Half-Life 2 is Ravenholm natuurlijk één van de engste levels, die menige hartkloppingen heeft veroorzaakt door al die verdomde headcrabs en headcrabzombies die Gordon Freeman om zijn oren vliegen. Episode Four, die de titel 'Return to Ravenholm' had moeten krijgen, was in ontwikkeling bij Arkane Studios en greep aan de screenshots te zien terug naar het naargeestige sfeertje van het voormalige mijnstadje. Met dank aan website Valve Time voor het opzichtige watermerk en onderstaande video.

Half Life 2: Episode Four screenshot

Half-Life 2: Episode Four screenshot

Half-Life 2: Episode Four

Half-Life 2: Episode Four screenshot

De screenshots zijn afkomstig van het portfolio van Robert Wilinski, die in 2007 en 2008 actief was als Senior Environment Artist bij Arkane Studios. Valve heeft zoals jullie ongetwijfeld weten Episode Four gecanceld, en sindsdien niets meer gemeld over een vervolg op Episode 2, die meer dan acht jaar geleden uitkwam. Onderstaandde video van Valve Time legt het een en ander uit over de screenshots en waar ze vandaan komen:

Half-Life 2: Episode Four screenshot

Half-Life 2: Episode Four screenshot

Helaas geen screenshots van Half-Life 3, maar toch leuk om te zien dat Arkane Studios in ieder geval wat betreft level design een prima Half-Life-game zou kunnen leveren. En nu gaat het wachten op Half-Life 3 weer verder - misschien mogen we hoop putten uit de Steam roddels die de Wacht ons afgelopen nacht bracht.

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord