/r/Games sluit voor 1 april vanwege toxic community 

/r/Games sluit voor 1 april vanwege toxic community 2019-04-01T14:30:05
De Reddit-pagina /r/Games is gesloten op 1 april en met een interessante reden. De beheerders van de pagina gebruiken deze dag om bewustzijn te verspreiden over het steeds naarder worden van de community.

De beheerders van Reddit-pagina /r/Games hebben de pagina voor een dag gesloten om hun eigen community toe te spreken. In een lange uitleg over waarom de pagina gesloten is, leggen de beheerders uit dat ze het niet eens zijn met de weg die de pagina is ingeslagen, vooral kijkend naar de manier waarop er met minderheden wordt omgegaan.

At r/Games, our community is becoming increasingly responsible for perpetuating a significant amount of these combative and derogatory schools of thought. We remove those comments, we ban the perpetrators, but the issue still persists at a fundamental level: the notion that it’s okay or acceptable to ridicule and demonize traditionally disenfranchised and marginalized members in the gaming community. This is not just an issue in r/Games or on Reddit alone; this is an issue deeply embedded in the ranging depths of the internet, frequently in communities that center around the discussion of games.

De pagina /r/Games is op dit moment een van de grootste pagina’s op Reddit met 1,6 miljoen volgers. In het gemaakte statement, dat je hier volledig kunt lezen, staat zelfs een link naar een lijst van een bizar hoog aantal haatvolle, tactloze en disrespecterende comments van gebruikers van de pagina. Hierin zijn wel de namen van de schrijvers verwijderd. Het hoofddoel van het sluiten van de pagina is uiteindelijk om de realiteit van de situatie te laten zien en de beheerders van /r/Games willen dat de pagina weer gaat draaien om de passie die iedere bezoeker van de pagina deelt: gamen. Ook hebben de beheerders een lijst met positieve initiatieven toegevoegd aan het einde van de pagina, mocht je interesse hebben om het goede voorbeeld te geven.

REACTIES (34) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord