Retro 2D pixel game Sonic Mania komt naar de Switch 

Retro 2D pixel game Sonic Mania komt naar de Switch 2017-01-13T11:09:43
Sonic Mania, een game die eigenlijk alleen zou uitkomen voor PS4, Xbox One en PC, is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Sonic Mania moet Sonic terugbrengen naar z’n roots, iets dat we natuurlijk nog nooit eerder hebben gehoord.

Sonic Mania, een indie-project ondersteund door Sega, komt naar de Nintendo Switch. De titel wordt ontwikkeld door een hele lijst van lui, namelijk Christian Whitehead (bekend van legio Sonic-titels), PagodaWest Games (Major Magnet, SnapPals… Anyone?) en Headcannon (ports van Sonic 1 en 2 naar mobile), met ondersteuning van Sega en Sonic Team.

Een flink zooi devs dus en deze dappere lui willen Sonic Mania een retro feel geven, compleet met pixel graphics plus 2D gameplay. Verwacht de terugkeer van vele klassieke stages en zones, hoewel er natuurlijk ook een paar nieuwe bij komen.

Het is natuurlijk moeilijk enthousiast te worden van een Sonic game aangezien een legio aan faals de naam van de egel behoorlijk bezoedeld heeft, maar hey, wie weet dit keer...

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord