Respawn belooft vier gratis multiplayer maps en nieuwe titan in Titanfall 2 

Respawn belooft vier gratis multiplayer maps en nieuwe titan in Titanfall 2 2017-04-14T10:16:34
Het lijkt erop dat roadmaps van toekomstige content voor games maken onder ontwikkelaars steeds populairder wordt. Dit keer brengt Respawn Entertainment in kaart wat gamers de komende maanden voor Titanfall 2 kunnen verwachten.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft een 'roadmap' uitgebracht waarop te zien is wat fans van Titanfall 2 de komende twee maanden aan DLC kunnen verwachten. Alle toekomstige maps, modes, wapens en classes zijn volledig gratis, maar als je nieuwe Prime Titans wil, moet je daar zoals altijd voor betalen. Er zijn geen specifieke data vrijgegeven van wanneer fans de extra content kunnen verwachten.

Titanfall 2

De details zijn karig, maar Respawn voegt binnenkort al twee nieuwe multiplayer maps genaamd Glitch en Relic toe aan het spel. Na deze maps wordt er een gratis Titan toegevoegd en kort daarna twee Prime Titans, Ronin en Tone, waar je dus wel voor moet gaan betalen. Er komen ook nog twee gloednieuwe Live Fire maps naar Titanfall 2 genaamd Traffic en Deck, maar ook hier zijn geen details van gegeven. Naast deze grotere updates worden er ook nog meerdere kleinere cosmetische items toegevoegd die je in de game kunt aanschaffen.

Het is in ieder geval goed om te zien dat Respawn om hun fans geeft en de stroom aan gratis DLC doorzet. Twee weken terug voegde de ontwikkelaar nog de bijna geheel gratis 'Colony Reborn'-update toe aan de game. Respawn belooft na de komende twee maanden nog meer gratis content, dus iedereen die Titanfall 2 speelt, heeft iets om naar uit te kijken.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord