Update: trailer voor Shadow of The Tomb Raider gelekt 

Releasedatum en titel gelekt voor de volgende Tomb Raider-game 2018-03-15T11:01:56
In de broncode van de website van Tomb Raider schuilen een paar geheimen. Als je goed de code verkent komt je erachter dat de nieuwe game Shadow of The Tomb Raider heet, dat de tagline ‘Let’s play the puzzle’ is en dat de game op 14 september verschijnt voor de PS4, Xbox One en PC.

Update 15 maart: De trailer is gelekt

De trailer die vandaag getoond moet gaan worden om 14:00 is gelekt. Facebook-gebruiker Mik Hdn heeft de video ergens te zien gekregen (waarschijnlijk tijdens een presentatie van Eidos Montreal) en deze stiekem gefilmd. De kwaliteit is ruk, dus als je de beelden in prachtig HD wil zien moet je nog een aantal uren geduld hebben. Maar het bevestigd wel alles wat we gisteren in dit nieuwtje hebben gezegd. De game heet Shadow of The Tomb Raider en zal 14 september uitkomen voor de PS4, Xbox One en PC. En in twee shots aan het einde van de trailer zien we een Mexicaanse piramide, dus waarschijnlijk zal dit een van de locaties zijn waar we naartoe reizen. Wanneer de trailer officieel gepubliceerd wordt later vandaag zullen we die uiteraard ook plaatsen.  

Originele bericht:

De officiële website van Tomb Raider geeft aan dat er morgen iets wordt aangekondigd om 14:00 Nederlandse tijd. Het enige probleem is dat deze aankondiging hoogstwaarschijnlijk al is gevonden in de code van de webpagina. Daarin zit namelijk aardig wat interessante informatie verborgen.

Tomb Raider

Om te beginnen leren we dat de game ‘Shadow of The Tomb Raider’ gaat heten en dat de game op 14 september uit gaat komen voor de PC, PS4 en Xbox One. We hebben zelf ook even gekeken of de Nintendo Switch bij de platformen staat en dat is niet het geval. Daarnaast staat er ook dat de tagline voor de game ‘Let’s play the puzzle’ is.

In de code zit ook verstopt dat de aankondiging van morgen een trailer moet zijn en dat je vanaf die dag ook de game kan pre-orderen. Er staat ook dat er op 27 april meer informatie bekend wordt gemaakt over pre-order bonussen en waarschijnlijk ook special editions. Dus als je van fancy edities houdt moet je even iets langer wachten met bestellen.

Tomb Raider

Shadow of The Tomb Raider zal de trilogie afsluiten die in 2013 is begonnen met de Tomb Raider reboot en het vervolg, Rise of The Tomb Raider wat uitkwam in 2015. Meer informatie zien we vast en zeker morgen tijdens de trailer die morgen vanaf 14:00 te zien zal zijn. Wij zullen er als de kippen bij zijn om je alles vertellen. Vanaf morgen is trouwens ook de verfilming van Tomb Raider te zien. As we speak is Wouter die film aan het checken dus verwacht daarvan zeker een review!

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord