Red Dead Redemption 2-spelers trollen real life Colm O'Driscoll 

Red Dead Redemption 2-spelers trollen real life Colm O'Driscoll 2018-11-07T10:44:18
Red Dead Redemption 2 bevat, naast je eigen bende, een hoop andere clans die niet lief met elkaar omgaan. De O'Driscoll-bende is er een van en die wordt geleid door de Ier Colm O'Driscoll. In het echt bestaat er ook een Ierse Colm O'Driscoll en die wordt nu flink getrolled op social media.

Colm O'Driscoll uit Ierland krijgt er op Twitter flink van langs. De arme man is ongevraagd verstrengeld geraakt in de Red Dead Redemption 2-gekte, want spelers sturen hem op Twitter een hoop nare berichtjes. De fictieve Colm O'Driscoll is in Red Dead Redemption 2 namelijk de leider van een vijandelijke bende die zijn familienaam draagt.

De van der Linde-bende krijgt het vanaf de start van het verhaal al aan de stok met de schietgrage Ieren, als Arthur de wereld verkent komt hij zelfs zo nu en dan in een hinderlaag van de O'Driscolls terecht. De echte Colm O'Driscoll is van deze verhaalkeuze de dupe, want Red Dead-spelers vallen hem nu lastig op Twitter en Instagram. Want gamers will be gamers...

Vanwege de spoilerige aard van sommige berichtjes kan je ze via Eurogamer, waarmee de echte Colm O'Driscoll ook heeft kunnen spreken, even teruglezen. Colm heeft tegenover Eurogamer laten weten dat hij ook wel door heeft dat het hier om een sterk staaltje trollen gaat, al is hij wel een beetje bezorgd over de aard van alle berichten:

A little part of me worries that some of these people are so emotionally invested in the game that they're starting to lose perception of what's real and what isn't.

Mocht je nu op ideeën gebracht zijn; O'Driscoll blokkeert vanaf nu ieder inkomend bericht op Instagram. Dus als er weer zo’n verdomde O'Driscoll je voor je bakkus schiet terwijl je net gejaagd hebt, sla tegen een boksbal ofzo. Deze arme man kan er niets aan doen dat hij de achternaam van een fictieve Ierse bullebak heeft.

Check voor meer Red Dead Redemption 2 de review van Simon, de Helemaal Hyped van Johan en check de glitch waarmee je in Mexico rond kan wandelen. Lees hier wat we al weten over Red Dead Online, dat deze maand moet beginnen.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord