Red Dead Redemption 2 heeft meer dan vijftig wapens 

Red Dead Redemption 2 heeft meer dan vijftig wapens 2018-10-16T00:12:17
Rockstar heeft via de eigen website een hoop details bekendgemaakt over de wapens en verschillende aanpassingen aan die wapens in Red Dead Redemption 2. De ontwikkelaar maakte bekend dat er meer dan vijftig wapens te gebruiken en aan te passen zijn in het Wilde Westen, zowel op functioneel als visueel gebied.

Je hebt in Red Dead Redemption 2 de beschikking over meer dan vijftig wapens. Al het schietgerei valt uiteraard naar hartenlust aan te passen en er zijn verschillende soorten munitie die de werking van je pistolen en afstandsgeweren nogal veranderen. Ook op visueel gebied valt er veel de customizen, met verschillende soorten materialen en afwerkingen om je blaffers er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Op de eigen website van Rockstar laat de ontwikkelaar verschillende soorten wapens en de werking daarvan zien, zo zijn de Springfield Rifle en de Volcanic Pistol te bewonderen. Ook de Sawed-Off Shotgun staat afgebeeld, net als de Cattleman Revolver. Interessant is dat je wapens beter preseteren naarmate je deze vaker gebruikt. Verwaarloos je je wapen echter, dan zullen de prestaties geleidelijk afnemen. Het regelmatig schoonmaken en oliën van je pistool houdt je revolver in goede conditie.

Je wapens werken beter met aanpassingen als een nieuwe loop, een nieuwe kolf of nieuwe vizieren, en zien er lekkerder uit als je nieuwe metalen gebruikt, andere houtsoorten toevoegt of een vers laagje vernis op je kolf plaatst. Ook kan je je pistool laten graferen.

Specifieke wapens als de Double-Action Revolver zijn in het bijzonder goed te gebruiken terwijl je op je paard zit, terwijl de Varmint Rifle goed is om op kleinere dieren te jagen en zo min mogelijk schade toe te brengen aan de kwaliteit van vlees en vel van het dier. De toevoeging van vizieren kan op alle soorten afstandsgeweren, met een toegevoegd vizier kan je switchen tussen het vizier en normaal richten.

Dead Eye keert uiteraard ook terug naar Red Read Redemption 2 en wordt door Rockstar uitgebreid besproken. De tijd wordt zoals bekend is vertraagd tijdens Dead Eye, zodat je nauwkeuriger kan mikken. Wat totaal nieuw is in Red Dead Redemption 2 is dat de functie zich ontwikkelt naarmate het verhaal vordert. In het begin kan je alleen nog automatisch je doelwitten selecteren, daarna kan je vrij richten in Dead Eye en uiteindelijk kan je op de kwetsbare punten van het lichaam van je vijanden richten voor extra dodelijke precisie.

Red Dead Redemption 2 ligt vanaf 26 oktober in de winkels. Check hier het nieuws over het verhaal over Arthur Morgan, check de uitgebreide preview van Dennis of check de laatste gameplay-trailer nog een keertje.

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord