Red Dead Redemption 2 Companion App is live 

Red Dead Redemption 2 Companion App is live 2018-10-26T11:16:59
Met de release van Red Dead Redemption 2 komt ook de bijbehorende Companion App uit. Rockstar heeft de mobiele applicatie op de eigen website uit de doeken gedaan, Power Unlimited neemt de functies even met je door.

De langverwachte release van Red Dead Redemption 2 ging (ge)paard met knallende reviews en nachtopeningen, maar Rockstar komt ook met een Companion App die je gaat helpen bij het verkennen van het Amerika aan het einde van de negentiende eeuw.

De app staat in directe verbinding met je PS4 of Xbox One en levert volgens Rockstar ‘real-time interactieve informatie op je smartphone of tablet. Zo kan je door de map heen swipen en waypoints plaatsen, die vervolgens ook op de map op je console verschijnen. De app laat ook belangrijke info en statistieken van hoofdpersoon Arthur zien, zodat je de HUD in Red Dead Redemption 2 zelf uit kan zetten. Waarom je scherm belasten met onnodige icoontjes als je het allemaal lekker op je smartphone of tabelt kan checken, toch?

De app laat je tevens Arthurs in-game dagboek zien, heeft een integratie met de Rockstar Social Club, bevat de handleiding van de game en een optionele digitale versie van de Official Guide die gemaakt is door Piggyback. Volgens Rockstar zijn dit slechts enkele functies van de app. De Red Dead Redemption 2 Companion App is nu live op Android (193MB) en iOS (210,3MB). Johan schreef woensdag de Helemaal Hyped over Red Dead Redemption 2. Check hier de review van Simon, mocht je nog niet zeker zijn van die launch-day buy, voor de beste prijzen voor Red Dead Redemption 2 check de Dealderdag van gisteren!

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord