PUmmunity Spreekt: stappen met de PU-bazen 

PUmmunity Spreekt: stappen met de PU-bazen 2013-05-17T13:55:34
Het is weer tijd voor de wekelijkse PUmmunity Spreekt, zo net na een wilde stapavond. Maar zeg nou zelf, een stapavond zonder de PU-bazen is eigenlijk helemaal niet geslaagd, toch? Dat en meer in deze PUmmunity Spreekt!

Wat als je nou eens hulp kreeg bij het stappen van een stelletje PU-gasten? Dat is het uitgangspunt van deze PUmmunity Spreekt! Check snel de volgende topics om helemaal bij te zijn.
 

PU-stapavondje

Wat is een lekkere uitgaansnacht nou zonder de epische eindbazen van PU? Dat is als een baklap zonder sauce en gelukkig realiseren jullie je dat ook, maar voor welke gast zou je dan kiezen? Een erg lastige keuze, omdat we allemaal zo onze charmes hebben; glimmende Maarten, harige Ward, dolle Florian of durven jullie de grootsheid van Ed aan? Vertel je voorkeur in dit topic!

Wat als…

… Ward nou eens president van de wereld was? Maar daar gaat het effe niet om. In dit topic gaat het erom wat je zou doen als je je gametijd terug zou kunnen winnen en inzetten voor iets totaal anders. Zou je het in een andere game stoppen, of zou je heel saai iets proberen te bereiken in je leven, of zo? Laat het weten!

Hulp nodig?

Iedereen heeft wel een helpende hand nodig en iedereen wil wel eens die helpende hand zijn! Deze twee groepen mensen kunnen mooi samenkomen in dit topic. Zit je vast in een level van een bepaalde game, weet je maar niet hoe je die boss op z’n bakkes moet slaan? Drop het hier en misschien word je wel verder geholpen!
 

Dat was het weer voor vandaag, stelletje baklappen. Geef bovenstaande topics eens wat liefde en misschien krijgt je eigen onderwerpje ook wat waardering terug. Karma en shit, jeweetzelluf. 

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord