PUBG Corp laat rechtszaak vallen tegen Epic Games 

PUBG Corp laat rechtszaak vallen tegen Epic Games 2018-06-28T16:05:36
Nadat PUBG Corp een aantal keer juridische stappen heeft ondernomen tegen Epic Games, wordt nu de handdoek in de ring gegooid. De rechtszaak vanwege copyright-schending is teruggetrokken.

De twee grootste partijen binnen het Battle Royale-genre, Epic Games en PUBG Corp, zijn niet de beste vrienden van elkaar. Dit bleek wel uit de rechtszaak die de studio achter PlayerUnknown’s Battlegrounds had gestart tegen Epic. Fortnite zou namelijk bepaalde copyright-schendingen hebben gedaan met hun Battle Royale-versie.

pubg

Volgens een rapport van Bloomberg heeft PUBG Corp de aanklacht tegen Epic Games laten vallen. Via een officiële brief van de advocaat bij PUBG Corp liet de studio aan Epic Games weten dat er geen verdere juridische stappen ondernomen worden. Het is niet duidelijk waarom PUBG Corp de rechtszaak laat vallen en of er tussen de twee rivalen een overeenkomst is gesloten. Er is ook geen reactie op de situatie gegeven vanuit Epic Games.

De rechtszaak begon al eerder dit jaar toen PUBG Corp zich had uitgelaten over de hoeveelheid overeenkomsten tussen Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds. De studio had aangegeven juridische stappen te ondernemen mocht Epic Games daar niks aan doen. De verhitte battle tussen de twee Battle Royale-grootheden is tot een einde. De overeenkomsten tussen Fortnite en PlayerUnknown’s Battleground zijn natuurlijk wel erg opvallend.


Check ook even dit artikel voor Fortnite tips, want je wil natuurlijk goed worden in die game. En het feit dat Epic Games een veertienjarige Fortnite cheater voor de rechter wil slepen en een ex-medewerker, dat vind je vast ook wel boeiend. 

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord