PS3 en PS4 krijgen exclusieve content Watch Dogs 

PS3 en PS4 krijgen exclusieve content Watch Dogs 2013-04-30T14:18:39
De afgelopen Nachtwacht hoorden we meerdere van jullie zeggen dat je Watch Dogs voor de next-gen Xbox zou kopen. Misschien moet je daar nog even op terugkomen, want Ubisoft heeft bevestigd dat zowel de PS3 als de PS4-versies exclusieve content krijgen!

Daar zit je dan mooi mee, als Xbox-fanboy. Je krijgt de Call of Duty-DLC misschien wat eerder, maar dan moet je dus wel exclusieve content van Watch Dogs missen! Ubisoft maakte gisteren al bekend dat Watch Dogs op 21 november in de winkels ligt, maar meldt nu ook dat er via het PSN exclusieve content te downloaden zal zijn. Misschien in de vorm van extra missies, je zou er als PS-gamer volgens de uitgever een uur aan extra gameplay bij krijgen!

We can confirm that customers who will purchase Watch Dogs on PlayStation 3 or PlayStation 4 will be able to download 60 minutes of additional gameplay via the PlayStation Network after the game’s launch

Watch Dogs

Misschien is een enkel uurtje niet erg veel in een sandbox-game, maar exclusief is exclusief! Hiermee lijkt Sony toch echt voorop te staan als het gaat om dit soort exclusiviteitsdingetjes. Het betekent dat Microsoft ons 21 mei weg moet blazen om alle gamers die nu richting Sony neigen toch over te halen om voor de nieuwe Xbox te gaan! 

Heeft dit effect op jullie next-gen aankoop? Gaan Xbox-aanhangers voor dit extra uurtje toch een PS4 in huis halen? Wij willen het van jullie weten! Geniet trouwens nog even van die vette trailer die Ubisoft gisteren online zette:

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord