Meer dan 1200 sprekende personages in Mass Effect: Andromeda 

Meer dan 1200 sprekende personages in Mass Effect: Andromeda 2017-03-13T11:57:26
Er zitten meer dan 1200 sprekende personages in Mass Effect: Andromeda. Dit is ongeveer gelijk aan het aantal sprekende personages in Mass Effect 2 en 3 bij elkaar opgeteld! Wat het nog krezier maakt is dat onbelangrijke NPC's, zoals shopkeepers, niet worden meegerekend.

In een livestream vanaf PAX East afgelopen weekend heeft creative director van Mass Effect: Andromeda Mac Walters aangegeven dat er meer dan 1200 sprekende personages in het spel zitten. Dit betekent dat er in de nieuwe game meer gesprekken gevoerd kunnen worden dan in Mass Effect 2 en 3 samen. Er zijn naast dit indrukwekkende aantal niet alleen meer personages om mee te praten, maar ze hebben ook meer gespreksonderwerpen. Volgens Walters heeft BioWare extra veel aandacht besteed aan de gesprekken met de leden van je squad. 

We hebben ervoor gezorgd dat je squad goed ontwikkeld is, dat je veel verschillende dingen met ze kunt doen en dat deze ervaringen ook terugkomen in de gesprekken die je met ze voert.

Volgens Walters worden de onbelangrijkere NPC's zoals shopkeepers niet met de 1200 meegeteld. Het is natuurlijk knap dat we zoveel personages hebben om even gezellig mee te kletsen, maar de grootste klacht van de gamers (en Wouter) is tot nu toe de stijve gezichtsanimaties. Veel van de speelbare en niet-speelbare personages die we tot nu toe uit het spel hebben gezien hebben een vrij dode blik in hun ogen en als ze emotie tonen lijkt er ook iets niet helemaal te kloppen. Als dit bij iedereen zo blijkt, voelen alle gesprekken misschien een beetje awkward aan.

Mass Effect: Andromeda komt op 23 maart uit op PC, Xbox One en PS4. In de N8W8 van zaterdag is een brief van BioWare aan de Mass Effect-fans te lezen. Hieronder is ook nog de volledige stream vanaf Pax East te bekijken.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord