Pokémon Tower Battle en Pokémon Medallion Battle uitgekomen op Facebook Gaming 

Pokémon Tower Battle en Pokémon Medallion Battle uitgekomen op Facebook Gaming 2019-12-24T19:09:07
Er zijn vandaag twee nieuwe Pokémon-games verschenen op Facebook Gaming, genaamd Tower Battle en Medallion Battle. Alleen die eerste kunnen we in Europa spelen, terwijl de tweede alleen in Azië verkrijgbaar is. Dit zijn de eerste twee officiële Pokémon-games die op het gameplatform van Facebook zijn verschenen.

Vandaag zijn er twee nieuwe Pokémon-games uitgekomen op het gameplatform van Facebook. Ze heten Pokémon Tower Battle, gemaakt door Bombay Play, en Pokémon Medallion Battle, gemaakt door GCTurbo.

Bij Pokémon Tower Battle worden twee spelers tegenover elkaar gezet. Je laat pokémon uit de lucht vallen alsof het Tetris-blokjes zijn, met als doel het bouwen van een toren. Als je de toren om laat vallen of één van je pokémon valt van het platform af, verlies je.

Tower Battle

Tower Battle is overal in de wereld al beschikbaar, terwijl Medallion Battle alleen nog in Azië speelbaar is. Dit zijn de eerste officiële pokémon-games die op Facebook Gaming verschijnen.

In Medallion Battle verzamel je Pokémon-kaarten in de vorm van medaillons. Op een virtueel bord kan je hiermee vechten tegen andere spelers.

Medallion Battle

In een persbericht vertelt Tsunekazu Ishihara, CEO van The Pokémon Company, het volgende over deze games:

Launching these games through Facebook will allow people all over the world to experience Pokémon in digital form, and we are especially thrilled to collaborate with Facebook Gaming in enabling new audiences to enjoy Pokémon games online.

Dit zijn natuurlijk geen volwaardige Pokémon-games, zoals het onlangs uitgekomen Pokémon Sword & Shield. Niet dat iedereen daar zo kapot van is, zoals Wimpie. In zijn blog legt hij uit waarom Sword & Shield de meest teleurstellende Pokémon-games zijn tot nu toe.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord