Pokémon: The Isle of Armor is volledig open wereld 

Pokémon: The Isle of Armor is volledig open wereld 2020-06-15T12:37:00
Game Freak hintte er al naar, maar Jacco kreeg het tijdens zijn previewsessie eindelijk bevestigd: The Isle of Armor-dlc voor Pokémon Sword en Shield is een volledig open wereld.

Tot voor kort was het niet helemaal zeker of de eerste DLC voor Pokémon Sword en Shield een daadwerkelijke open wereld is, maar tijdens een previewsessie en gesprek met The Pokémon Company is dat bevestigd. Spelers kunnen over het hele eiland de camera besturen – met uitzondering van binnenomgevingen – en om heel het eiland heen lopen. The Pokémon Company bevestigt ook dat The Isle or Armor groter is dan de Wild Area uit de hoofdgame.

Het eiland is opgedeeld in verschillende gebieden, zoals een strand, een bos, een woestijn en verschillende eilanden in de zee, die te bereiken zijn met de Rotom Bike. Spelers die de Wild Area in het hoofdverhaal bereiken, kunnen naar het eiland ten westen van de Galar-regio vliegen. Daar varieert het level van wilde pokémon per gebied, in elk geval tot level 60. Game Freak kon niet zeggen of spelers pokémon van een hoger level tegenkomen tijdens de dlc.

Andere opvallende details zijn de terugkeer van veel eerste generatie pokémon, waaronder Bulbasaur en Squirtle, de valuta 'armorite' om nieuwe moves te kopen en zogenaamde Max Mushrooms in de natuur om Max Soup van te kunnen maken. Met dat laatste kunnen spelers pokémon laten Gigantamaxen, als die vorm beschikbaar is.

The Isle of Armor verschijnt op 17 juni voor Nintendo Switch.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord