Bekijk hier om 15:30 de Pokémon Nintendo Direct

Pokémon Nintendo Direct aangekondigd voor 9 januari 2020-01-09T10:46:27
Nintendo heeft zojuist aangekondigd dat we donderdag 9 januari naar een nieuwe Pokémon Direct mogen kijken. We hebben geen idee wat Nintendo en Game Freak ons gaan laten zien, maar de verlanglijstjes van Pokémon-fans staan in ieder geval goed vol.

Donderdag 9 januari krijgen we een blik op de toekomst van Pokémon te zien. Om 15:30 Nederlandse tijd zendt Nintendo namelijk een Pokémon Direct uit, met twintig minuten aan Pokémon-content. Dat is alle officiële informatie waar we het voor nu mee moeten doen, want over de inhoud van deze presentatie wordt niets gezegd.

Dit zal ongetwijfeld als een verrassing komen voor veel Nintendo-fans, aangezien Pokémon Sword & Shield nog vers in het geheugen van de spelers zit. De vorige keer dat we vroeg in het jaar een Direct exclusief voor Pokémon te zien kregen, werden Sword & Shield aangekondigd. Maar dat was eind februari, terwijl het nu nog maar net januari is. De kans is daarom groot dat de focus ligt op andere games en diensten, want daar heeft Pokémon er genoeg van.

Pokémon Home & Pokémon Sleep

Zo kijken veel fans al sinds de launch van de Nintendo Switch uit naar Diamond & Pearl-remakes, de geliefde Pokémon-games uit de vijfde generatie. Het kan ook dat we meer informatie krijgen over Pokémon Home en Pokémon Sleep, waar we in 2020 meer van zouden horen. Ten slotte bestaat de kans dat we een vervolg krijgen te zien op de populaire film Detective Pikachu. Hoe dan ook, we gaan er donderdag achterkomen.

Vorige week hoorden we al iets over een Nintendo Direct, zou dat deze zijn of kunnen we de komende tijd nog meer Nintendo-nieuws verwachten?

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord