Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee! krijgen mega evoluties 

Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee! krijgen mega evoluties 2018-08-09T11:45:24
Het Japanse tijdschrift CoroCoro heeft nieuwe informatie en screenshots vrijgegeven over Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee! Het lijkt er op dat alle oude bekende gymleaders uit de eerste generatie terugkeren en dat mega evoluties ook worden toegevoegd aan de game.

Herinner je nog de tijd van de eerste generatie pokémon? Acht uur ’s ochtends je nest uit om een nieuwe aflevering te kijken om vervolgens met je Pokémon-kaarten naar school te gaan om stoer te doen met je Charizard-holo. Echter is tegenwoordig het universum van de Japanse anime en games zo groot, dat je door de hoeveelheid nieuwe pokémon door de bomen het bos niet meer ziet.

CoroCoro, een Japans tijdschrift, heeft nieuwe informatie en schreenshots van Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee! gedeeld. Op de afbeeldingen wordt bevestigd dat we meerdere bekende gymleaders uit de eerste generatie gaan terugzien. Daarnaast is er ook onthuld dat mega evoluties zijn toegevoegd aan de game. Een mega evolutie is een tijdelijke boost die je pokémon één keer per gevecht kan uitvoeren om een soort super wezen te worden. Een soort Super Saiyan, maar dan voor pokémon. Deze power-up werd als eerst geïntroduceerd in de Pokémon X- en Y-games, maar worden nu ook toegevoegd aan Pokémon: Let’s Go Pikachu en Eevee!

Pokémon mega evolution

Naast de mega evoluties krijgen we ook de eerste beelden van Lt. Surge te zien. Samen met zijn Raichu keert de gymleader terug en zal hij jou in de Vermillion City Gym opwachten om je de kans te geven om de Thunder Badge te verdienen.

Pokémon mega evolution

Pokémon: Let’s Go Pikachu en Eevee! komen 16 november uit voor Nintendo Switch.

Als je de game even in actie wil zien, dan hebben wij een aantal trailers voor je. Check hier en hier voor gameplay. Wist je al dat Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee! gespeeld moeten worden met motion controls? Lees hier meer over in dit artikel.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord