Pokémon Go krijgt Sinnoh-pokémon 

Pokémon Go krijgt Sinnoh-pokémon 2018-10-10T11:04:53
Pokémon uit de Sinnoh-region zijn onderweg naar Pokémon Go. The Pokémon Company plaatste op de website een bericht dat uitlegt dat de monstertjes uit Diamond and Pearl binnenkort te vangen zijn. Fix je Pokéballs, berries en trek die wandelschoentjes alvast aan, want voordat de kou toeslaat kan je nog genoeg vangen.

De Sinnoh-pokémon maken voor het eerst hun opwachting in Pokémon Go. Op de website van de Pokémon Company staat de aankondiging waarin verteld wordt dat de Pokédex van Diamond and Pearl binnenkort compleet gemaakt kan worden in Pokémon Go.

Naast de nieuwe monstertjes brengt de volgende update de nodige tweaks met zich mee. Zo heeft het weer minder effect op de snelheid waarmee Pokémon verschijnen, zal de snelheid en variatie aan Pokémon die binnen een bepaald gebied verschijnen toenemen en specifieke gebieden als parkjes en natuurgebieden krijgen ook meer afwisseling in de pokémon die tevoorschijn komen.

Aanvullende veranderingen vinden plaats in gevechten. Zo worden verschillende CP-waardes aangepast om Pokémon Go beter te balanceren, vinden er aanpassingen plaats in de HP-waarde om de kloof tussen pokémon met hoge en lage HP te verkleinen en worden de Defense-waardes voor de meeste Pokémon verlaagd, om de kloof tussen monsters met de hoogste en laagste Defense-waardes te beperken.

De Sinnoh-pokémon en bovenstaande veranderingen komen 'spoedig' naar Pokémon Go. Check hier Een zal Vol Monsters waarin Marvin zijn escapades in Pokémon Go uit de doeken doet, en check hier de Switch-bundels voor het op Pokémon Go gebaseerde Pokémon Let's Go Evve en Pikachu!

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord