Petitie 'Re-Hire James Gunn' 400.000 keer ondertekend 

Petitie 'Re-Hire James Gunn' 400.000 keer ondertekend 2018-09-17T13:24:28
Een petitie op Change.org om James Gunn terug te halen naar het MCU is 400.000 keer ondertekend. Sinds het ontslag van de filmmaker door onsmakelijke tweets uit het verleden, hebben castleden en fans aangegeven het ontslag van Gunn niet cool te vinden.

Een handtekeningenactie op Change.org om het ontslag van James Gunn als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3 teniet te doen, is 400.000 keer ondertekend. En dat aantal groeit nog steeds! Chandler Edwards heeft de petitie gestart en stelt dat, ondanks het feit dat de tweets van Gunn niet erg smaakvol waren, zij enkel bedoeld waren als grapje. Ook maakte Gunn deze grappen ruim tien jaar voordat hij in dienst trad bij Disney.

Chandler is zich bewust van het feit dat Disney gewoon schijt kan hebben aan de petitie, maar hij hoopt dat het aantal handtekeningen op zijn minst zou kunnen zorgen voor heroverweging aan de kant van Disney. Of de actie nou resultaat gaat hebben of niet, fans maken wel een sterk statement tegen Disney's besluit.

 

Disney was na de kritiek van de cast niet van plan om Gunn weer terug te halen. Dave Bautista heeft eerder al laten weten niet tevreden te zijn met Gunns ontslag, Hij is ook bang dat de vertraging die Guardians vol. 3 nu op loopt door het ontslag gevolgen zal hebben voor het verhaal van Avengers 4.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord