Overwatch 2 komt mogelijk al eerder dan we verwachten 

Overwatch 2 komt mogelijk al eerder dan we verwachten 2020-03-10T12:35:12
Toen Overwatch 2 tijdens BlizzCon werd aangekondigd door Blizzard, gaven ze aan nog geen releasedatum te hebben. Een release in 2020 leek onwaarschijnlijk, maar daar is nu wellicht verandering in gekomen. Het Braziliaanse Twitter-account van PlayStation zegt in een inmiddels verwijderde Tweet dat de game in 2020 komt.

Sinds het moment dat we Overwatch 2 vorig jaar voor het eerst te zien kregen tijdens BlizzCon, heeft Blizzard niet veel los gelaten over een mogelijke releasedatum. Game director Jeff Kaplan vertelde hier het volgende over tijdens de onthulling van de game:

What’s important to us at Blizzard, on all our games, is that the game is awesome and the players are like ‘Yes, this is ready and now’s the time.’ I don’t have a date, It’s not this year, that’s a pretty safe answer.

En daar komt het onderstaande citaat nog bij:

I have a feeling we’ll be talking about Overwatch 2 again next year at BlizzCon. If that helps.

BlizzCon vindt altijd in november plaats, wanneer het jaar alweer bijna is afgelopen. Als we daar over elf maanden pas een releasedatum krijgen, is het waarschijnlijk niet meer dit jaar.

Dat lijkt allemaal vrij duidelijk, dus waarom hebben we het hier eigenlijk over? Het Braziliaanse Twitter-account van PlayStation heeft de aandacht getrokken door een inmiddels verwijderde Tweet te plaatsen, waarin ze zeggen dat Overwatch 2 in 2020 naar PS4 komt.

PlayStation Brasil

Dit is natuurlijk alles behalve een bevestiging, want er kunnen meerdere redenen zijn waarom deze Tweet verwijderd is: hij is te vroeg de wereld in gestuurd door een overenthousiast persoon in het social mediateam van PlayStation Brasil, of de informatie is simpelweg incorrect.

Overwatch-spelers hoeven dus nog niet al te enthousiast te worden, want het kan goed nog meer dan een jaar duren voordat ze met dit nieuwe avontuur aan de slag kunnen. Dat is een extra grote teleurstelling als je in gedachte neemt dat de kwaliteit van Overwatch 1 de laatste jaren er niet op vooruit is gegaan door de ontwikkeling van Overwatch 2, wat Jeff Kaplan toegeeft. Als je nog niet echt bekend bent met Overwatch 2, kan je hier klikken om meer over de game te weten te komen.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord