Overwatch 2 aangekondigd tijdens BlizzCon 2019 

Overwatch 2 aangekondigd tijdens BlizzCon 2019 2019-11-01T20:18:37
Aangezien Blizzard dit jaar maar liefst 6(!) mystery panels organiseert op BlizzCon 2019, was de verwachting dat we ook flink wat nieuwe games te zien zouden krijgen tijdens de Opening Ceremony. Zojuist werd één van die games onthuld: Overwatch 2. Wat mogen we verwachten van deze Overwatch-opvolger?

Uiteraard mocht Overwatch ook niet ontbreken tijdens de Opening Ceremony van BlizzCon 2019. Overwatch-baas Jeffrey Kaplan gaf ons vanaf het podium een eerste voorproefje van de toekomst van zijn game. Wat staat er de komende periode op de planning voor Overwatch? De aftrap werd gegeven middels een filmpje met de veelbelovende titel: The Story So Far.

Na deze pracht en praal volgde de officiële aankondiging van Overwatch 2! De geruchtenmolen vertelde ons afgelopen week dat we hierbij moesten denken aan een zelfde soort update als Fortnite kreeg met Chapter 2. Met andere woorden: een grote contentupdate bovenop de bestaande game. En dat blijkt in ieder geval deels te kloppen! Kaplan spreekt hierbij over een shared content environment. Uiteraard brengt Overwatch 2 onder meer nieuwe, maps en heroes met zich mee. Voor zover op dit moment duidelijk is, kan veel van die content ook gecheckt worden door mensen die de eerste Overwatch in hun bezit hebben.

Zoals we inmiddels weten, gaan alle Overwatch-aankondigingen gepaard met een hoop bewegend beeld. Zodoende is bovenstaande trailer niet het enige visuele spektakel van de avond. Kijk snel mee naar het 8 minuten durende Zero Hour én een gameplay trailer.

Meer informatie over Overwatch 2 volgt tijdens de panels op BlizzCon. Daarover lees je morgen meer in de Weekendwacht.
    

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord