Update: Open beta Rainbow Six Siege geteisterd door matchmaking issues 

Update: Open beta Rainbow Six Siege geteisterd door matchmaking issues 2015-11-25T17:44:49
De release van Rainbow Six Siege laat niet lang meer op zich wachten, maar toch is de game momenteel nog speelbaar in een open beta. Die beta schijnt echter alles behalve vlekkeloos te verlopen, het regent namelijk klachten op Reddit en andere social media.

Update:

Een community manager van Ubisoft heeft zojuist bekendgemaakt dat de open beta is uitgesteld vanwege matchmaking issues op alle platformen. Het is nog niet bekend wanneer de open beta weer beschikbaar is.

We’re currently seeing issues with matchmaking times and disconnection on all platforms. As such we’re postponing the Open Beta until a later time and keeping the game under Closed Beta status. We apologize for the delay and can assure you this is our top priority. We will keep everyone updated regularly as we continue to deploy improvements.

Origineel bericht:

Vorige week werd bekend dat Rainbow Six Siege deze week nog één laatste open beta test zou krijgen, in aanloop naar de release van de game op 1 december. Mensen die hebben meegedaan aan de eerdere closed beta's mochten al een dagje eerder aan de slag met deze nieuwe beta, maar het lijkt er op dat de servers er nog niet helemaal klaar voor waren.

Op zowel de officiële subreddit als op andere social media zijn de klachten over de connectieproblemen talrijk. Een Ubisoft-medewerker/moderator van de subreddit heeft een post geplaatst met updates over de problemen, hierin valt te lezen dat de ontwikkelaar stappen heeft ondernomen om de matchmaking issues te fixen, maar de comments doen vermoeden dat het nog niet bij iedereen even vloeiend gaat.

Dat er achter de schermen druk wordt gewerkt om de problemen te verhelpen, blijkt wel uit deze in-game message die klaarblijkelijk iets te vluchtig was gepost.

Rainbow Six Siege

De open beta van Rainbow Six Siege duurt nog tot zondag, 16:00 lokale tijd en is beschikbaar op PS4, Xbox One en PC. De uiteindelijke game verschijnt op 1 december (volgende week dinsdag) op diezelfde platformen.

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord