Ontwikkelaars halen games plotseling van de Epic Games Store tijdens sale 

Ontwikkelaars halen games plotseling van de Epic Games Store tijdens sale 2019-05-17T10:32:34
Slechts enkele seconden na het ingaan van de Epic Mega Sale heeft een tweetal ontwikkelaars hun games van de Epic Games Store gehaald. Blijkbaar is dus niet iedereen blij met de kortingen.

Als jij dacht dat je tijdens de gisteren aangekondigde Epic Mega Sale het nieuwe Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 met korting kon pre-orderen, kom je helaas bedrogen uit. Slechts enkele seconden na het live gaan van de Epic Mega Sale werd de game van het platform gehaald en iedereen die de pagina bezocht kreeg een 404-error te zien. Epic Games kwam al vrij snel met het statement dat Paradox Interactive, de ontwikkelaar van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, er op het laatste moment voor heeft gekozen om niet mee te doen met de sale.

If a developer or publisher chooses to not participate in our sales, we will honor that decision. Paradox Interactive has chosen to not participate in the Epic Mega Sale and the game has been temporarily removed from sale. If you’ve purchased Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 during the period when the discount did apply at the time of check out, Epic will honor that price.

Niet alleen Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 werd van de Epic Games Store gehaald. Ook ruimte-survival sim Oxygen Not Included was niet meer te koop en bezoekers van game-pagina kregen ook een 404-error te zien. De ontwikkelaar van het spel, Klei Entertainment, heeft nog niet laten weten wat de reden hiervoor is. Al met al lijken het vreemde beslissingen aangezien de 10 euro korting voor alle games boven de 15 euro door Epic zelf betaald en opgevangen wordt. Wat de reden dan wel is, blijft nog een raadsel.

Leuk die sale, maar het is wel een beetje jammer dat Epic Games zijn personeel niet zo goed zou behandelen. Veel mensen zijn bang dat er meer games Epic Games Store-exclusief worden, maar als het aan uitgever Take-Two ligt is dat in ieder geval niet aan de orde bij hun games.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord