Ontwikkelaar geeft meer informatie over traject van I Am Jesus Christ 

Ontwikkelaar geeft meer informatie over traject van I Am Jesus Christ 2021-01-11T11:58:50
Ontwikkelaar SimulaM heeft een flinke video uitgegeven waarin het kijkers update over het aankomende spel I Am Jesus Christ.

In de video wordt over het afgelopen jaar teruggeblikt. Ook wordt er gemeld dat er een proloog van de game wordt gemaakt die gratis op Steam komt te staan. Op die manier kunnen spelers het spel uitproberen. De proloog moet ergens in juni of juli dit jaar verschijnen. Voor die tijd is het de bedoeling dat er een Kickstarter-pagina van de game live gaat. Ook moet er in april of mei een demo uitkomen van het spel.

De game, waarin spelers in de huid van de Messias kruipen, werd in 2019 al aangekondigd. In I Am Jesus Christ reizen spelers rond als Jezus en bewerkstelligen ze diverse wonderen die ook in de Bijbel voorkomen. Zo wordt een blinde man genezen, zodat hij weer kan zien. Wanneer er een wonder gebeurd, wordt er een foto van gemaakt en in een soort logboek opgeslagen.

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord