Ons tweede Warzone Blijf Thuis toernooi is 's avonds! 

Ons tweede Warzone Blijf Thuis toernooi is 's avonds! 2020-05-01T14:18:55
We organiseren alweer ons tweede Warzone-toernooi op Level Up! Het eerste toernooi was enorm druk en gezellig en dat smaakte naar meer. Omdat een aantal spelers uit onze community aan had gegeven graag mee te doen aan een avondtoernooi - en wij de beroerdsten niet zijn - kunnen jullie volgende week donderdag 7 mei vanaf 19:00 uur de krachten meten in een nieuw Call of Duty Warzone toernooi.

Op ons competitieve community platform Level Up kun je volgende week donderdag meedoen aan ons tweede Warzone-toernooi. Deze keer is het toernooi 's avonds, dus kunnen mensen die overdag moeten werken hun skills ook eens flink op de proef te stellen en de krachten te meten met de rest van de community. Verzamel dus je vaste trio en schrijf je in voor het Warzone toernooi van volgende week donderdag.

Warzone 7 mei

Hoe gaat dat toernooi in zijn werking?

Omdat het simpelweg onmogelijk is om alle deelnemende teams in 1 server te krijgen, doen wij dat dus ook niet. We delen het toernooi op in drie rondes van 1 uur. In elke ronde krijg je een unieke clantag en de kans om een zo hoog mogelijke score neer te zetten en in te sturen via een scoreformulier. Als na de ronde alle scores zijn verzameld, kun je zien hoe jouw team het heeft gedaan ten opzichte van de andere deelnemers. Na drie rondes weten we welke teams hebben gewonnen en krijgen ze een leuk prijsje opgestuurd. 

Puntentelling

Iedere ronde heb je met je team 1 uur de kans om een goed resultaat neer te zetten. Gedurende dit tijdsbestek mogen teams zoveel potjes starten als ze willen, maar van slechts één van deze potjes mag de score en de eindklassering worden ingestuurd. De puntenverdeling voor je prestaties gaat als volgt:

Een win telt voor 20 punten. Plaats 2: 18 punten. Plaats 3: 16 punten. Plaats 2-5: 13 punten. 6-10: 9 punten. Plaats 10-15: 7 punten. Plaats 15-20: 5 punten. Plaats 20-30: 3 punten.  Daarnaast levert iedere kill één punt op met een maximum van 20 punten per ronde per team.

PU Allstars

Live-verslag

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, zenden wij ook dit toernooi weer uit via het Power Unlimited Twitch-kanaal. Zorg er dus voor dat je ons kanaal open hebt staan, dan ben je niet alleen op de hoogte van de status van het toernooi, maar kan je alles vragen wat je dwars zit. Bovendien kan je meekijken naar het gestuntel van het PU All Star-team, bestaande uit gebruikelijke gastheren Tjeerd, Cody en JP.

Hoe ging het eerste toernooi eigenlijk?

Donderdag 30 april hadden we het eerste Warzone Blijf Thuis toernooi en het maximaal aantal teams van 64 was binnen no-time behaald. Door de enorme belangstelling hadden we het maximaal aantal teams op 100 gezet, en ook dat aantal was binnen een dag gehaald. Ook de PU All Stars deden mee en dat kon je uiteraard volgen op ons Twitch-kanaal, mocht je dat gemist hebben, hier kun je het terugkijken. Zoals je in de video kunt zien deden er spelers mee die matig tot okay draaiden, maar de top 10 was zeer indrukwekkend te noemen.

Eindstand Warzone toernooi 1  

Wil jij je graag aanmelden voor het tweede toernooi? Dat kan! Ga als de sodemieter naar pu.nl/levelup en schrijf je in met een team van drie. Mocht je nog vragen hebben, kun je die stellen in #levelup-vragen op de PU Discord of gewoon onder dit artikel. Mocht je meer willen weten over Level Up? Dan kun je hier een handig overzicht vinden over ons competitieve community platform. 

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord