Octodad - Review 

Octodad - Review 2014-04-15T16:40:38
Wie is toch die man in dat driedelige pak? Hij heeft een beetje een klungelig fysiek, maar is wel een echte gezinsman. Het is natuurlijk Octodad! De knuffeloctopus die dolgraag een leven als mens wil leiden.

Hij heeft een vrouw, twee kinderen en niemand heeft door dat hij eigenlijk een glibberig vissenbeest is. Logisch, want hij doet precies alles wat een normaal gezinshoofd doet. Hij zorgt dat z’n kroost ’s ochtends van een ontbijtje wordt voorzien, bakt hamburgers op de barbecue en doet met veel tegenzin boodschappen.
Jij moet ervoor zorgen dat Octodad zijn vaderlijke taak zo geloofwaardig mogelijk doet, want anders kan het wel eens tentakelig aflopen.

Octodad

Je bestuurt elke ledemaat afzonderlijk met controls die bijzonder lastig onder de knie te krijgen zijn, maar dat is de kracht van de game. De onbeholpen lulligheid van een pittig moeilijk bewegende Octodad werkt danig op je lachspieren. Niet zelden komt het voor dat er per ongeluk allemaal shit aan je tentakels blijft hangen en het is lastig voortbewegen als er winkelwagentjes, bijlen of grasmaaiers onvrijwillig meegesleurd worden.

Terwijl je in je eentje of met je vrienden (max. vier spelers) zo normaal mogelijk je opdrachten probeert te volbrengen, zorgt de lastige besturing regelmatig voor hilarische frustratie, die je maar beter kunt delen in co-op ook.
Octodad is er op uit om je een onhandige lomperik te doen voelen en doet dat met verve. Het maakt deze game een grappige gamesnack die geheid een glimlach of zelfs een schaterlach op je gezicht zal toveren.


Conclusie 

SCORE: 72
Maar het is ook niet méér dan een gamesnack. Na een paar uurtjes heb je het trucje wel gezien en zullen de lullige minigames, op een enkele na, ook meer gezucht dan gelach opleveren. Maar voor veertien euro mag je niet zeiken. Ideale biergame!
Maar het is ook niet méér dan een gamesnack. Na een paar uurtjes heb je het trucje wel gezien en zullen de lullige minigames, op een enkele na, ook meer gezucht dan gelach opleveren. Maar voor veertien euro mag je niet zeiken. Ideale biergame!

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord