Bizar uitgebreide No Man’s Sky update Beyond vandaag live 

No Man’s Sky update Beyond vandaag live 2019-08-14T14:57:02
No Man’s Sky Beyond bestaat uit drie grote updates, die ontwikkelaar Hello Games ‘the three pillars’ noemt. Deze updates betreffen VR support, een uitbreiding van de multiplayer en een vernieuwde singleplayer. De update gaat vandaag, 's middags, live.

Een nieuwe update in No Man’s Sky genaamd Beyond gaat vandaag live, met drie grote updates die door Hello Games ‘the three pillars’ worden genoemd. De updates voegen VR support, een uitbreiding van de multiplayer en een vernieuwde singleplayer toe. Als we de release van de vorige update als vergelijkingsmateriaal gebruiken, kunnen we de update rond drie uur Nederlandse tijd verwachten. Deze tijd is echter niet bevestigd door Hello Games, dus het zou ook zomaar later op de dag kunnen zijn.

Naast een aantal nieuwe missies wordt aan de multiplayer een nieuwe sociale plek genaamd Nexus toegevoegd. Hier kan je nieuwe shops bezoeken, andere spelers ontmoeten en nog een aantal andere activiteiten verrichten. VR-spelers kunnen gewoon samen spelen met andere spelers.

No Man's Sky

Ook in de singleplayer is het nodige veranderd. Zo zijn de missies en tutorials vernieuwd, zodat het makkelijker is voor nieuwe spelers om in te springen. Verder komt er een nieuwe map, een verbeterd bouwsysteem, komen er nieuwe NPC’s bij en worden er nieuwe omgevingen en kookrecepten toegevoegd. Daarnaast komen er verschillende nieuwe wezens naar de game: tembare wezens, melkbare (yup, dat lees je goed!) wezens en wezens waar je op kan rijden.

No Man’s Sky is zeker niet meer de game die tijdens zijn release volgens velen een flop was, wat in de trailer van Beyond ook wel te zien is. De update is gratis voor iedereen die de game heeft. Voor meer informatie, klik hier.

No Man's Sky voor de Nintendo Switch is niet uitgesloten. Lees daar hier meer over. 

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord