No Man’s Sky port voor de Nintendo Switch niet uitgesloten 

No Man’s Sky port voor de Nintendo Switch niet uitgesloten 2019-08-12T12:10:08
Co-founder Sean Murray van Hello Games liet in een interview met GameInformer weten dat No Man’s Sky voor de Nintendo Switch een interessante optie is voor de toekomst, hoewel op dit moment de focus op de volgende update ligt.

In een interview met GameInformer werd co-founder Sean Murray van Hello Games gevraagd of het mogelijk is dat No Man’s Sky ooit voor de Nintendo Switch verschijnt. Murray bevestigde niets, maar ontkende ook niet dat het een interessante optie is:

It’s super interesting. I love the Switch. We’re obviously very focused on what we’re doing right now, but we have done a lot of work for PSVR to optimize the game. So I’d be interested to see what’s possible. But at the moment, we’re just very focused on what we’re doing right now.

Op dit moment zijn ze er dus nog niet mee bezig, aangezien de focus ligt op de update die het spel volgende week krijgt. De update heet Beyond en voegt een VR-modus toe voor de PlayStation. Het is duidelijk dat het spel grafisch er niet op vooruit is gegaan in een poging om het in VR speelbaar te maken, maar dat was ook wel te verwachten.

Als Hello Games de resolutie van het spel toch al terug heeft moeten draaien voor een PSVR-versie, is de eerste stap richting een port voor de Switch al gezet. De originele versie zal ongetwijfeld met moeite op de Switch draaien...

No Man's Sky

No Man’s Sky werd met enorm veel kritiek ontvangen na de release in 2016, iets waar Karim op terugkeek met zijn feature De grootste communicatieflaters ooit. Ondanks de kritiek lijkt de Nintendo Switch-community uit te kijken naar een eventuele port van het spel, kijkend naar deze Reddit-post. Lees hier over een nieuw model van de Nintendo Switch met een betere batterij, die nu al te koop is.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord