Nintendo themapark in Universal Studios heet mogelijk Super Nintendo World 

Nintendo themapark in Universal Studios heet mogelijk Super Nintendo World 2017-05-30T13:07:50
Nintendo heeft een paar dagen terug een handelsmerk vastgelegd voor 'Super Nintendo World'. Het is nog onbekend wat het precies is, maar het lijkt de naam van het nieuwe themapark in Universal Studios te zijn.

Nintendo werkt aan een eigen themapark binnen Universal Studios en de naam hiervan is misschien wel gelekt via een handelsmerk. Het bedrijf heeft op 24 mei een handelsmerk vastgelegd voor 'Super Nintendo World' onder de categorie 'goederen en services'. Onder deze categorie vallen o.a. pretparken en pretparkevenementen.

In het handelsmerk staan al verschillende details over het park. Zo worden karts genoemd, wat kan betekenen dat er een heuze kartbaan in de stijl van Mario Kart komt. Ook staan er 'videogame apparaten' vermeld die kunnen duiden op arcademachines die de klassieke Nintendo-titels in volle glorie speelbaar maken. Tot slot zijn volgens het handelsmerk ook hotelservices, restaurants en de mogelijkheid tot het huren van locaties onderdeel van het themapark.

In 2016 kondigde Nintendo een samenwerking met Univeral Studios aan waarbij er speciale Nintendo-gerelateerde gedeeltes in de parken in Orlando, Hollywood en Osaka gebouwd gaan worden. Het is nog niet bekend wanneer deze themaparken ook daadwerkelijk tot leven komen, maar dit handelsmerk kan een aanduiding zijn dat het productieproces zeker niet stilstaat.  

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord