Nintendo op zoek naar levelontwerper voor nieuwe The Legend of Zelda 

Nintendo op zoek naar levelontwerper voor nieuwe The Legend of Zelda 2018-05-07T16:23:24
Er is een vacature voor een level designer die aan een nieuwe The Legend of Zelda-titel moet gaan werken online verschenen.

Het lijkt erop dat we sneller een nieuwe The Legend of Zelda-game kunnen spelen dan we dachten... Nintendo heeft vandaag een vacature online gezet waarin zij zoeken naar levelontwerpers voor een The Legend of Zelda-titel. De ontwerper zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het maken van in-game evenementen, kerkers, landschappen en het vormgeven van vijanden. Op Twitter heeft @bk2128 de vacature van Nintendo gedeeld en vertaald.

Sinds Breath of the Wild iets meer dan een jaar geleden uitkwam is er geen nieuwe Zelda-titel uitgebracht. Wat ook niet raar is, aangezien er veel tijd, energie en liefde in de ontwikkeling van een Zelda-game wordt gestoken en het even duurt voordat zoiets af is. Omdat Breath of the Wild een open wereld heeft en vanuit een 3rd person perspectief wordt gespeeld, is het mogelijk dat we nu een Zelda-game gaan zien die je van bovenaf speelt (A Link to the Past of A Link Between Worlds). Met de huidige levenscyclus van de Nintendo 3DS die aan zijn einde komt lijkt het meest voor de hand liggend dat het gaat om een nieuwe Zelda-titel voor de Nintendo Switch. Een top-down perspectief na The Breath of the Wild zou een verfrissende afwisseling zijn voor de serie en het zou een tussendeel kunnen zijn die wordt gelanceerd terwijl er ondertussen aan een nieuw open wereld deel wordt gewerkt. Maar dit is pure speculatie! Voor hetzelfde geldt moeten we nog tig jaar wachten op een volgend deel dat even ambitieus is als Breath of the Wild.

Zelda BotW

Ondanks dat de E3 eraan komt zullen we waarschijnlijk nog niks te zien krijgen van een nieuwe The Legend of Zelda. Hopelijk heeft Nintendo besloten de show te stelen dit jaar en toch een aankondiging eruit te gooien voor deze nieuwe Zelda-titel, maar die kans is klein en iets groter als het inderdaad om een tussendeel gaat.

Voor meer informatie over wat er wel allemaal op de E3 gaat gebeuren check dan onze E3 2018 pagina. Voor degene die nog niet Breath of the Wild hebben gespeeld (ga dit NU doen) check dan onze review

Nintendo heeft al wat meer losgelaten over een nieuwe The Legend of Zelda, namelijk dat ze dezelfde vrijheid willen bieden als in The Breath of the Wild. 

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord