'Nintendo financiert ontwikkeling Beyond Good And Evil 2

'Nintendo financiert ontwikkeling Beyond Good And Evil 2' 2016-03-03T14:48:25
Beyond Good and Evil 2 lijkt mogelijk gefinancierd te worden door Nintendo. De Japanse gamegigant zou de game als titel voor de NX willen. De bron is Alexander Maier, iemand die al vaker dingen lekte die later bleken te kloppen.

Beyond Good and Evil werd uitgegeven door Ubisoft, maar een tweede deel is nooit verschenen. De uitgever heeft nooit een nieuw deel bevestigd, maar Ubisoft wil ook niet zeggen dat de game definitief van de baan is. Door een gerucht lijkt het alsof de game toch gaat komen, al duurt dat nog wel even. Nintendo wil de game namelijk als titel voor de NX in 2017. 

Het gerucht komt van Alexander Maier, hij lekte eerder Pokémon-nieuws en IllumniRoom, een project van Microsoft. Beide bleken waar te zijn. Er wordt, volgens hem, op dit moment aan de game gewerkt die bekend staat als Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers. Nintendo wil klanten binden en daarom zouden zij deze titel exclusief naar NX willen halen.

Beyond Good & Evil

De originele Beyond Good and Evil, die in 2003 uitkwam, werd door pers en critici goed ontvangen, maar was geen commercieel succes. Een vervolg is al jaren in de maak en kreeg eerder zelfs een trailer, maar het is al een tijd angstvallig stil rondom de titel. Dit gerucht komt compleet uit de lucht vallen, dus een dikke korrel zout is aan te raden maar als het waar blijkt te zijn gaan wij even een vreugdedansje doen.

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord