Nintendo 3DS- en Xbox-broncodes gelekt 

Nintendo 3DS- en Xbox-broncodes gelekt 2020-05-25T17:49:41
Het lijkt de laaste tijd wel broncodes te regenen. Zowel de broncodes van de Nintendo 3DS als de vierde generatie Pokémon liggen op straat. Wie er achter dit lek zit, is niet bekend.

Het lek komt van dezelfde anonieme lekker die eerder de broncode van de Wii en generatie drie van Pokémon naar buiten bracht. Nu heeft de lekker op 4Chan dat gedaan met de Nintendo 3DS en generatie vier van Pokémon. Het lek bevat de broncode van het besturingssysteem van de 3DS, Horizon. Bij Pokémon Diamond en Pearl lijkt tot nu toe alleen de broncode te zijn gelekt, geen bèta designs zoals het bij generatie drie het geval was.

xbox

Na Nintendo lijkt ook Microsoft aan de beurt met het lekken van broncodes. Er gaan namelijk geruchten rond dat de broncode van de eerste Xbox op straat is komen te liggen. Dat claimt nieuwsplatform The Verge. Volgens de nieuwsoutlet is een deel van de broncode van het besturingssysteem en een speciale versie van Windows 2000 op straat komen te liggen. Microsoft zegt in een statement de claims te onderzoeken.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord