Ninja heeft al een half miljoen abonnees op Mixer 

Ninja heeft al een half miljoen abonnees op Mixer 2019-08-05T15:52:58
Ninja kondigde vorige week vrijdag aan dat hij de overstap maakt van Twitch naar Mixer, na een contract getekend te hebben met Microsoft. Drie dagen en slechts één stream later, en meer dan 500.000 mensen hebben al op hem geabonneerd.

Tyler ‘Ninja’ Blevins, een van de grootste Fortnite streamers in de wereld, verraste vorige week iedereen door aan te kondigen dat hij Twitch verlaat om voortaan exclusief op Mixer te gaan streamen, na een contract  te hebben getekend met Microsoft. Vijf uur na deze aankondiging hadden 100.000 mensen al op zijn kanaal geabonneerd. Een dag later streamde hij voor het eerst en wist hij meteen 80.000 kijkers te trekken. Dit lazen we vanmorgen echter al in de Nachtwacht, maar nu weten we ook dat het aantal abonnees inmiddels al naar 500.000 gestegen.

Dit hoge aantal is te verklaren door een actie van Microsoft. Op dit moment kan iedereen namelijk gratis op Ninja abonneren. Het enige wat je nodig hebt is een Microsoft-account, en wie heeft dat nou niet? Toch is het behalen van 500.000 abonnees en 650.000 volgers in zo’n kort tijdsbestek indrukwekkend, of het nu gratis is of niet. De kans dat het aantal abonnees een vrije val maakt nadat de gratis periode af is gelopen, is natuurlijk groot. Het blijft echter een feit dat een goede start het halve werk is.

Om een beeld te krijgen van Ninja's succes op Mixer, is het handig om zijn cijfers op Twitch erbij te pakken: Op zijn Twitch-hoogtepunt had hij ongeveer 250.000 abonnees, hoewel hij de laatste tijd rond de 15.000 bleef hangen. In de buurt van zijn 10 miljoen volgers op Twitch zal hij binnenkort nog niet komen, maar dat was dan ook niet te verwachten.

Check hier de teaser van Fortnite seizoen 10, in het geval dat je net als Ninja de battle-royale game nog fanatiek speelt.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord