Nilfgaardian armor in The Witcher Netflix-serie is... anders 

Nilfgaardian armor in The Witcher Netflix-serie is anders 2019-05-28T16:53:46
Er zijn beelden uitgelekt van de zogenaamde Nilfgaardian armor uit de The Witcher Netflix-serie en het ziet er nogal anders uit dan wat spelers van de games gewend zijn. En dat mensen nu teleurgesteld zijn, ja, dat is nogal zacht uitgedrukt.

De serie van The Witcher komt deze herfst al uit op Netflix en hoewel we nog geen trailer hebben gezien, zijn er wel beelden van mensen in Nilfgaardian harnassen opgedoken op het internet. In de onderstaande video krijg je een idee over hoe deze iconische uitrusting uit The Witcher games er in de serie uit gaan zien. Spoilers: Het is niet hetzelfde als in de games.

Zoals op de video en daarna op de in-game beelden te zien is, lijken de twee niet echt op elkaar. Vooral niet te missen is het gebrek aan details. Waar de mannen in het filmpje een soort van uitgehard, gerafeld shirt aanhebben, heeft Geralt in de afbeelding daadwerkelijk een afgewerkt harnas aan. Het is wel zo dat de serie van The Witcher meer inspiratie haalt uit de Poolse boeken waar ook de games van afgeleid zijn, maar deze verschillen zijn toch aan de heftige kant. Althans, dat vinden vele fans op Twitter, die zeggen dat de wapenuitrusting niet van de juiste kwaliteit is en lichtelijk afbreuk doet aan de games.

Nu hoeft het uiterlijk van een paar minder belangrijke rollen en personages natuurlijk niets te zeggen over de algehele kwaliteit van de serie. Stel je voor dat ze ook de casting van de hoofdrollen flink fout hadden aangepakt, of dat ze het verhaal compleet afraffelen en kapot maken, dat zou pas naar zijn!

Over afraffelen gesproken; Wouter vond dat het einde van Game of Thrones seizoen 8 wel wat extra aandacht had kunnen krijgen en hier lees ja daar meer over. Om het soort drama in bovenstaande nieuwtje te voorkomen vindt Michel dat men gewoon moet stoppen met het verfilmen van games. Dan heb je het probleem namelijk ook gewoon opgelost, toch? Of geldt dat niet voor series?

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord