Nieuwe manieren om aan de toekomst te werken in Football Manager 2020 

Nieuwe manieren om aan de toekomst te werken in Football Manager 2020 2019-10-23T15:19:57
Tijdens een ruim twee uur durende stream heeft ontwikkelaar Sports Interactive het begin van laten Football Manager 2020 zien, en ze hadden het over de veranderingen die het nieuwste deel in de serie later dit jaar allemaal ondergaat.

Ontwikkelaar Sports Interactive heeft ons ruim twee uur aan Football Manager 2020-gameplay laten zien in hun laatste livestream. Tijdens de stream gingen ze aan de slag met een nieuw seizoen met het team Brentford uit de Engelse Championship. Game director Miles Jacobson was een van de drie hosts, samen met zijn twee collega’s gaf hij informatie over nieuwe features die met FM 2020 worden geïntroduceerd.

Een van de elementen waar ze het over hebben, is de nieuwe Club Vision feature, dat focust op de spelers die maanden in Football Manager stoppen. Samen met de directie werk je nu voortaan aan een vijfjarenplan voor je club, waarbij je ook aandacht besteedt aan de clubcultuur die je intact moet houden, of juist veranderen, zolang je de fans maar tevreden houdt. Jacobson legt uit waarom ze hier de focus op leggen:

I felt we hadn’t really done that much for the long-term [players]. We had been adding a lot of features that were “whee, doesn’t this look incredible” when you first boot the game… [but] this year, I wanted to make sure that people were still discovering things for months after they’ve played.

FM 2020

Iets later in de stream zien we het nieuwe ontwikkelingscentrum voorbijkomen, waar je al je wonderkinds kan verzamelen om ze te trainen en uit te lenen. We zien hoe de graphics in wedstrijden zijn verbeterd, en we zien de toevoeging van een feature dat duidelijk maakt hoeveel een speler per seizoen verwacht te spelen.

Hieronder kan je de volledige stream bekijken, als je meer dan twee uur vrije tijd ervoor op wil offeren. Als je liever de trailer van Football Manager 2020 bekijkt, dan kan je hier klikken.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord