Nieuwe Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum dinsdagavond live 

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum dinsdagavond live 2019-08-06T16:08:04
Voor fans van het digitale kaartspel Hearthstone is het weer zover: een nieuwe uitbreiding staat klaar om gespeeld te worden. Dinsdagavond vanaf 19:00 kan iedereen weer fanatiek aan de slag met het openen van packs, als je het geld er tenminste voor overhebt…

De nieuwe Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum gaat dinsdagavond om 19:00 live. Dat betekent dat iedereen die geld teveel heeft zijn portemonnee weer lekker leeg kan schudden om packs met gloednieuwe kaarten te kopen. Slimme spelers sparen natuurlijk al een aantal maanden hun muntjes op zodat ze de packs met de in-game valuta kunnen kopen, maar niet iedereen is zo geduldig. Als je de trailer van Saviors of Uldum nog niet hebt gezien, dan kan je dat hier doen.

 Zoals iedere uitbreiding voegt Saviors of Uldum een aantal nieuwe dingen toe:

  • 135 nieuwe kaarten zijn te verzamelen.
  • Het nieuwe solo adventure Tombs of Terror is vanaf september te spelen.
  • Tijdens de negentig dagen na de release kan je een gratis Legendary Quest claimen door in te loggen.
  • Tijdens de eerste tien packs krijg je gegarandeerd een Legendary.
  • Nieuwe quests om gratis packs te verdienen.

Ook zijn er nieuwe mechanics toegevoegd en oude mechanics teruggebracht:

  • Reborn: Minions met het keyword Reborn komen terug op het bord na dood te gaan, maar hebben maar één leven.
  • Plagues: Er zijn vijf Plague-kaarten toegevoegd, die allemaal iets te maken hebben met het vernietigen van minions.
  • Quests: Na even weg te zijn geweest, keren quests weer terug. Wederom krijgt iedere klasse er een, maar dit keer hebben ze allemaal iets in gemeen: als je de quest behaald, krijg je een nieuwe Hero Power. Wat die Hero Power vervolgens doet, verschilt per quest.
  • No duplicates: Beter bekend als 'Reno' of 'Highlander' decks, in deze decks speel je met dertig verschillende kaarten. Een aantal nieuwe kaarten zijn toegevoegd die dit effect steunen, waardoor deze decks ongetwijfeld een terugkeer maken na een tijdje weg te zijn geweest.

Hearthstone expansion

Er zijn twee pre-order-bundels die je kan kopen zolang het uitbreidingspakket nog niet live is, maar dan moet je wel wat over hebben voor de kaartjes: de goedkoopste bundel kost namelijk vijftig euro. Hiervoor krijg je vijftig packs, een Golden Legendary en een Card Back. De duurste bundel is niet eens veel voordeliger, want als je tachtig euro neerlegt krijg je tachtig packs, een Golden Legendary, een Card Back en een nieuwe Druid Hero, genaamd Elise Starseeker. Als je geen Druid speelt of geen waarde hecht aan de look van je Hero, dan is de enige reden om tachtig euro te investeren, dat je er meer packs voor krijgt. Uiteindelijk gaat het daar natuurlijk ook om, dus als je bereid bent om dat bedrag te betalen, is dat natuurlijk je eigen keuze.

Alie vergeleek Hearthstone met Gwent en The Elder Scrolls: Legends. Welke kwam er het beste uit de test? Je leest het hier.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord