Nieuwe concept-art voor Studio Ghibli-themapark uitgebracht 

Nieuwe concept art voor Studio Ghibli-themapark uitgebracht 2020-02-06T15:28:03
Er is nieuwe concept art van het Studio Ghibli-themapark in Japan. Dit park staat helemaal in het teken van de iconische stijl van Hayao Miyazaki en ziet er toch bizar vet uit?!

Deze beelden geven ons een indruk van hoe het allereerste Ghibli-park eruit komt te zien. Het park zal verdeeld worden in vijf verschillende gebieden genaamd Springtime of Life (geel), Ghibli’s Large Warehouse (paars), Mononoke’s Village (licht groen), Valley of Witches (rood) en Dondoko Forest (donker groen). Alle delen van het park zullen gebaseerd zijn op het werk van studio Ghibli’s bekendste films. 

Ghibli Park map

Het eerste deel van het park dat open zal gaan is Ghibli’s Giant Warehouse, Dondoko Forest en Springtime of Life in 2022. De andere twee gebieden zullen een jaar later openen.

concept studiostudio map

De afbeeldingen hierboven zijn concept-art van Ghibli’s Giant Warehouse; een grote overdekte ruimte waarin verschillende Ghibli-films tot leven komen. Zo zal er bijvoorbeeld een straat in deze ruimte komen in de stijl van Spirited Away, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding.

spirited away

Het gebied genaamd: Springtime of Life is gebaseerd op de Ghibli-film Howl's Moving Castle. Het gebouw linksonder is een huis waarin je met de lift naar boven kunt en uitzicht hebt over het hele park. 

Springtime of Life

lifthuis

De kans om door de wereld van Ghibli heen te lopen komt steeds dichterbij, maar is nog steeds minimaal twee jaar van ons verwijderd. Wat we wel kunnen doen om de tijd ertussen te doden, is alle Ghibli films (opnieuw) kijken. Sinds het begin van deze maand is dat extra makkelijk omdat tussen nu en twee maanden haast alle Ghibli-films op Netflix uitkomen. Feest!

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord