Nieuwe concept art laat eerste beelden van de Avatar-sequel zien 

Nieuwe concept art laat eerste beelden van de Avatar-sequel zien 2020-01-08T10:32:20
Herinner je Avatar nog? Dan hebben we het niet over The Last Airbender, maar over de film waarin we de prachtige wereld van Pandora verkennen, waar blauw gekleurde mensen hun leven leiden. Daar komt al jaren een vervolg van, waar we nu wat meer van te zien krijgen.

Het is alweer meer dan tien jaar geleden sinds de film Avatar voor het eerst in de bioscoop te zien was. Er wordt al jaren over een vervolg gesproken, maar het is inmiddels 2020 en we hebben nog steeds geen nieuwe film gezien. Meer dan een decennium later!

Maar Avatar viel in 2009 bij heel veel mensen enorm in de smaak, dus dat vervolg moet en zal er komen. De film die eigenlijk voor 2014 op de planning stond, verschijnt nu op 18 december 2021. De reden? Regisseur James Cameron bedacht opeens dat het leuk zou zijn om drie sequels te maken in plaats van één, waar vernieuwde technologie voor nodig was met als gevolg dat het hele programma flink op de schop werd genomen.

Via het officiële Avatar Twitter-kanaal is nieuwe concept art gedeeld voor de film, en we komen erachter dat we niet alleen terugkeren naar Pandora. Nieuwe regio's van de wereld worden ontdekt, maar aan de concept art te zien, ziet de film er net zo prachtig uit als we ons herinneren.

Avatar 2 vindt een aantal jaar na de eerste film plaats, met een hoop nieuwe personages, locaties en wezens. Een groot deel van de oude cast gaan we echter ook gewoon terugzien, zoals de acteurs Sigourney Weaver en Zoe Saldana.

Avatar kwam dus net niet uit in het vorige decennium, maar een hele hoop andere vette films deden dat wel. Check hier de beste films van het afgelopen decennium, gestemd door de PU-redactie!

Avatar 2 concept art

Avatar 2 concept art

Avatar 2 concept art

Avatar 2 concept art

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord