Nieuwe beelden opgedoken van Star Wars Battlefront 3-prototype 

Nieuwe beelden opgedoken van Star Wars Battlefront 3-prototype 2016-01-21T13:26:52
Op reddit zijn video’s opgedoken van een prototype van Star Wars Battlefront 3, de game die door Free Radical gemaakt werd voor de Xbox 360 maar nooit het daglicht zag. Ook werd een build van de game gedeeld, al is deze vrijwel direct weer verwijderd.

Het derde deel in de Star Wars Battlefront-serie werd ontwikkeld door Free Radical, de studio die ook verantwoordelijk is voor TimeSplitters. Free Radical werd in 2008 overgenomen door Crytek en veel van de medewerkers zitten nu bij Dambuster Studios. De rechten van de Star Wars Battlefront-franchise ging naar EA, maar onderstaande beelden van de planeet Hoth en het hoofdmenu en een heus laadscherm nemen ze ons niet meer af (via reddit)!

Maar er is meer. In onderstaande twee video’s zijn vlieg-actie op Hoth en schieterij in een testruimte te zien. Er werd een build van de game (die natuurlijk verre van afgemaakt is) gedeeld op reddit, maar deze is vrijwel direct verwijderd. De kans is groot dat de build nog ergens op het internet rondzweeft, en met wat hulp van modders lijkt het aannemelijk dat er binnenkort een speelbare versie gedeeld gaat worden. Check vooral de post op reddit voor alle details.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord