Nederlander Rami Ismail wint Ambassador Award tijdens Game Developers Conference 

Nederlander Rami Ismail wint Ambassador Award tijdens Game Developers Conference 2018-03-22T15:01:56
De Nederlander Rami Ismail, medeoprichter van Vlambeer, heeft de Ambassador Award gewonnen tijdens de Game Developers Conference. Deze prijs heeft hij gewonnen voor zijn inzet om het maken van games over heel de wereld mogelijk te maken.

Gisteravond heeft Rami Ismail, medeoprichter van Vlambeer en maker van games als Ridiculous Fishing en Luftrausers, de Ambassador Awards in ontvangt genomen tijdens de Game Developers Conference. Hij heeft deze gewonnen voor zijn hulp in ontwikkelingslanden om het maken van games wereldwijd mogelijk te maken.

Rami

Het is voor Ismail heel belangrijk om andere perspectieven te zien in videogames. Bijna alle grote games komen tegenwoordig uit Europa, Amerika en Japan en die representeren vooral Derde Wereldlanden niet altijd even accuraat. Ook ziet Rami graag meer games waarin er minder focus op geweld wordt gelegd. Het lijkt hem veel interessanter om games te spelen waarin je kan voelen en leren hoe het is om in een andere cultuur te leven.

De komende dagen blijft hij nog in San Francisco om  op de Game Developers Conference een panel te geven. Het idee was om ontwikkelaars van over de hele wereld samen te laten komen om over hun ervaringen te kunnen spreken. Jammer genoeg moesten veel ontwikkelaar mededelen dat ze het niet gingen redden omdat ze geen verblijfsvisum konden regelen voor Amerika. De panel zal nog steeds gehouden worden met de mensen wel kunnen komen en dat zijn met Rami meegerekend zes man.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord