Naughty Dog doet maar ‘One Franchise Per Console’ 

Naughty Dog doet maar ‘One Franchise Per Console’ 2012-09-17T13:02:33
In een recentelijk interview met assistent producer Victor Harris van Uncharted 3, kwam niet zo heel veel positiefs naar voren over de toekomst van andere Naugthy Dog franchises voor de PlayStation 3. De briljante breinen achter de Uncharted serie zien het niet zitten om na Nathan Drake een opvolger uit hun vaste renstal te halen voor Sony's bakkie. Waarom? Dat blijft op dit moment gissen...

Harris liet dit desgevraagd weten aan thegamershub.net. Zij vroegen zich af of er niet een nieuwe Jak & Daxter voor de PS3 op de loer lag, waarop Harris de journalisten direct uit hun droom hielp: “Naughty Dog is a one franchise per-console company and Playstation 3 is Uncharted.” Lekker is dat. Een wat vreemde redenatie, vinden we hier op de redactie. Een verse Jak & Daxter zit er dus niet in voor de PS3. Gelukkig is nog niet alle hoop verloren, want de PlayStation Vita heeft nog geen enkel Jak & Daxter avontuur op zijn naam! (Duh, hij is nog niet uit...)

Uncharted 3 komt 2 november uit voor de PlayStation 3. Nu maar afwachten met welke franchise de dudes en dudettes van Naughty Dog hierna op de proppen komen!

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord