Update: Monster Hunter 4 komt ook naar Wii U

Update: Monster Hunter 4 komt ook naar Wii U? 2014-09-15T11:27:15
Monster Hunter 4 Ultimate voor de 3DS is nog niet eens uit in het westen, en toch hangt er al een teaser voor de Wii U versie op de Connichi in Duitsland. Twitteraar Tony maakte er verbaasd foto's van.

Update:

Tony is teleurgesteld, maar Capcom heeft zojuist bevestigd dat de banner slechts een drukfoutje was. Monster Hunter 4 Ultimate blijft voorlopig dus alleen voor de 3DS uitkomen.

Origineel bericht:

Heh?’ zei Tony op Twitter. Hij was op de Connichi, één van de grootste anime en cosplay conventies in Duitsland, waar hij een Monster Hunter 4 Ultimate banner zag hangen met het Wii U logo erboven. Hij maakte er meteen twee foto's van, want hij wist dat Capcom nooit iets over een Wii U versie van Monster Hunter 4 Ultimate had gezegd. Had hij een foutje van de drukker ontdekt? Of misschien een stille hint? In ieder geval reden genoeg om het te delen. 

Tony was overigens niet de enige die de banner was opgevallen, want een soortgelijke foto is ook op NeoGaf verschenen. 

Om een über-Japanse game als Monster Hunter 4 Ultimate als eerst te teasen in het westen zou wel een aparte beslissing zijn van Capcom. Monster Hunter 4 voor de 3DS is bijvoorbeeld al een jaar uit in Japan, maar gaat niet uitkomen in het westen. De Ultimate-versie hiervan zou hier 'early 2015' uit moeten komen. 

Op de Tokyo Game Show is in ieder geval de 3DS versie te spelen. Of Capcom ons daar ook verheldert over de Wii U versie valt slechts af te wachten.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord