Mogelijke co-op modus ontdekt in Hearthstone broncode 

Mogelijke co-op modus ontdekt in Hearthstone broncode 2015-08-19T16:16:15
Enkele hardcore fans van Hearthstone zijn de code van de nieuwste patch ingedoken en hebben bestanden ontdekt die hinten naar een mogelijke co-op modus.

Als je Hearthstone nu nog niet kent leef je onder de verkeerde (haard)steen, want met een opbrengst van maar liefst 20 miljoen dollar per maand op mobile devices alleen al domineert deze game de digitale kaartspelmarkt volkomen. In de game kun je maximaal tegen één tegenstander (een andere speler of een bot) spelen, maar door de bestanden die enkele gebruikers van Reddit hebben ontdekt in de nieuwste patch lijkt het alsof dat wel eens zou kunnen veranderen.  

Hearthstone

Dit is wat de oplettende Hearthstone fans hebben gevonden in de code: 

  • Added VO_HRW_TEST_00.AUDIOFILE: "test"
  • Added VO_HRW_TEST_01: "Well done! You've defeated the boss together.\n\nBoth players win!"
  • Added VO_HRW_TEST_01.AUDIOFILE: "test"
  • Added VO_HRW_TEST_02: "Defeat Gearmaster Mechazod together to win!"

Bovenstaande bestanden lijken te hinten naar een of andere modus waarin twee spelers samen moeten spelen en zou mogelijk ook een onderdeel kunnen zijn van de Tavern Brawl modus, waarin elke week aangepaste regels geïntroduceerd worden om Hearthstone fris en fruitig te houden. Echter staat er wel in koeienletters ‘test’ bij de bestanden, dus het zou ook kunnen zijn dat Blizzard gewoon het een en ander aan het uitproberen is zonder echt van plan te zijn er iets in de nabije toekomst mee te gaan doen.

Eergisteren liet Hearthstone via de officiële Facebookpagina alle 132 kaarten zien van de aankomende expansion, The Grand Tournament. Hearthstone: The Grand Tournament zal later deze maand – op een nog onbekende datum – uitkomen en is gebaseerd op de Argent Tournament update van World of Warcraft, wat wil zeggen dat steekspellen (jousting) en mounts centraal zullen staan.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord