Microsoft belooft grootste E3 tot nu toe 

Microsoft belooft grootste E3 tot nu toe 2018-05-03T12:16:34
Microsoft kondigt aan dat het goed gaat met de verkoopcijfers van hun Xbox-producten en belooft ook meteen ff dat deze E3 hun grootste wordt.

Vandaag heeft Microsoft een artikel naar buiten gebracht over hun resultaten van het eerste kwartaal. Hierin blikken ze ook voorruit naar E3 2018 en geven aan dat dit jaar hun grootste en belangrijkste wordt.

Volgens de cijfers uit een financieel rapport zijn de hoeveelheid Xbox Live-gebruikers per jaar met 13% gestegen en zij het er nu maarliefst 59 miljoen stuks! De Xbox One verkoop is gestegen met 15% ten opzichte van het jaar daarvoor. Naast deze cijfers is er ook gekeken naar hoeveel mensen connecties hebben gemaakt via de ‘Looking for Group’ feature. Er zijn meer dan 600.000 vriendschappen hieruit ontstaan en 1.2 miljoen clubs (communities) gemaakt.

Microsoft Xbox

Het afgelopen jaar zijn er meer dan 200 games opgepoetst voor de Xbox One X. Daarnaast is er door spelers meer dan 4 miljard uur plezier (daar gaan ze vanuit) beleefd aan de id@Xbox functie. Microsoft heeft voor de Xbox One (X) de afgelopen tijd ook veel backward compatible titels uitgebracht en spelers hebben meer dan 1 miljard uren aan die games gespendeerd. Microsoft heeft ook aangegeven dat hun streaming platform Mixer meer dan 10 miljoen actieve gebruikers heeft en dat dit cijfer maandelijks aan het toenemen is.

Aan het einde van het bericht is er te lezen dat Microsoft enthousiast is over wat zij gaan tonen op E3 2018 en dat het hun grootste editie ooit wordt.

Volgens de cijfers gaat het beter maar wat zal Ms allemaal uit de trukendoos halen om hun grootste E3 ervan te maken? De PU-redacteurs gaan het meemaken, want zij gaan natuurlijk naar LA in juni!

Wil je alles weten over E3 2018? Check dan onze pagina waar je alle informatie kan vinden.

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord